Kamera e fshehtë, ushqime pa kontroll në doganën e Bllatës 10 shtator 2018

Emisioni Stop ka blerë produkte ushqimore në Maqedoni dhe i ka kaluar as asnjë problem apo kontroll në pikën doganorë të Bllatës në Peshkopi.Vaj, detergjentë, kafe, pije freskuese dhe gjithcka tjetër në sasi të konsiderueshme janë ngarkuar në makinë dhe i kanë shpëtuar cdo lloj verifikimi. Qytetari pyet doganierët, se cfarë ndodh në këto raste, por ata i thonë, se duhet të ishin kontrolluar, por po bëjnë sikur nuk i panë. –Nëse të pyet njeri, thuaji i bleva në Maqellarë, -porosisin punonjësit e doganës.

Të Fundit