Kamera e fshehte/ kaosi i tamponeve, pergjigja pas 10 ditesh ose humbet fare! – Stop – 9 Nentor 2020

Coronavirusi duket se ka gjunjëuar sistemin shëndetsor shqiptar, duke nisur që nga faza e parë, marrja e tamponëve dhe përgjigja e tyre shumë e vonuar.Kamera e fshehtë e emisionit “Stop” tregon, se për tamponin e datës 25 tetor, duhet pritur 10 ditë për të marrë përgjigjen.Një tjetër qytetareje nuk i gjendet tamponi fare dhe pas 11 ditësh i thonë, që ta përsërisë, se nuk është marrë mirë.Një berber tregon, se ka 10 ditë, që ka bërë tamponin e nuk ka marrë përgjigje dhe gjithë këto ditë ka patur shumë kontakte me klientë të tij.Gjithë kjo situatë rrezikon, jo vetëm personat, që i janë nënshtruar tamponit, por edhe gjithë kontakteve të tyre, duke përhapur me shpejtësi koronavirusin në vend.

Të Fundit