Kamera e fshehte/ gjyqtarja ka faktet, por therret deshmitare gazetaren-Stop-29 Shtator 2021

Në janar 2020 emisioni “Stop” tregoi, se me 150 euro në dorë, nga ngelës shndërroheshe në kalues me notë të mirë, në lëndën e Urgjencës Kirurgjikale. Kamera e fshehtë dokumentoi, se një studente masteri e mjekësisë teknike, që kishte ngelur në provim, takoi pedagogun Besnik Faskaj, i cili pasi mori paratë, notën 4 e bëri 8. Madje për 150 euro, ai “tejkaloi” edhe vështirësinë e faktit, se notat ishin hedhur në sistem. Pedagogu i urgjencës kirurgjikale duket, se e rregulloi edhe me sekretaren, të cilën e përmend vetë në video. Studentja në fjalë pretendoi, se pedagogu Besnik Faskaj e bënte në mënyrë masive këtë pazar me notën. Madje ajo thotë, se në provim kishte shkruar, por notën 4 e kishte marrë enkas, që të vinte puna te paratë.Megjithë faktet e transmetuara me zë, figurë dhe dokumenta, cështja është ende në gjykim dhe gjyqtarja Iliriana Olldashi ka thirrur dëshmitare në proces gazetaren, që raportoi ngjarjen.

Të Fundit