Kamera e fshehtë e “Stop”, pezullohet përgjegjësi i tregjeve në Tiranë. 22 shkurt 2018

Një ditë më parë “Stop” transmetoi rastin korruptiv të përgjegjësit të tregjeve në bashkinë e Tiranës, Mete Cenollari, që shiste tezgat e Laprakës nën dorë.Sot bashkia reagoi me një deklaratë, ku njoftonte pezullimin nga detyra të Cenollarit dhe masa administrative për eprorët e tij, deri në zbardhjen e plotë të kësaj situate.

Të Fundit