Kamera e fshehtë e “Stop”, hiqet nga puna kryeinfermierja që mori ryshfet 31 tetor 2018

Mbrëmjen e së martës në emisionin “Stop” u transmetua korrupsioni në spitalin e Cërrikut, për marrjen e Kempit. Kamera e fshehtë e emisionit “Stop” tregoi me zë dhe figurë sesi mund të sigurohet Kempi që të takon, me para nën dorë.

Historia që u trajtua ishte ajo e një pacienteje, e cila vuan nga probleme të shëndetit mendor. Familjarët e saj kontaktuan me kryeinfermieren Shpresa Pëllumbi, e cila kërkoi 100 mijë lekë të vjetra, duke marrë përsipër rolin e sekseres për t’i siguruar lidhjen e Kempit zonjës së sëmurë. Vetëm pasi familjarët dorëzuan paratë, pacientja u paraqit para komisionit dhe me firmën edhe të mjekut Sokol Preçi arriti të sigurojë Kempin.

I menjëhershëm ka qenë edhe reagimi i Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, pas transmetimit të këtij rasti nga emisioni “Stop”, e cila njoftoi shkarkimin e kryeinfermieres Shpresa Pëllumbi.

Të Fundit