Kamera e fshehte/ 2 foto dhe 1 000 euro per nje pasaporte biometrike greke! 27 nëntor 2018

Emisioni “Stop” solli me zë dhe figurë mënyrën, sesi mund të sigurosh një pasaportë të një prej vendeve të BE-së në Shqipëri.Kamera e fshehtë fakton, sesi me 1 000 euro nën dorë, bëhesh zot i një dokumenti europian biometrik. “Tregtari” i këtij biznesi, Adem Picari, të jep 100% garanci për disa vende të Bashkimit Europian, ku mund të nisësh punë, identitet e jetë të re. Qytetari dorëzon vetëm 2 fotografi dhe shumën e kërkuar dhe për 4 ditë, maksimumi një javë, merr në dorë pasaportën greke me identitetin Janis Gorgulas.

 

Të Fundit