Kalo një provë dhe freskohu me 8S2, Stop argëton qytetarët me lojra

Kush fut topin në gotë fiton një pije energjije 8S2. Ne kemi dalë në shesh, dhe kemi ftuar qyetarët në këtë lojë. Situatat e krijuara dhe humori, janë për të mos u humbur.

Të Fundit