“Kala Dibrançe apo Mes Zjarreve”, çfarë lojrash kujtojnë qytetarët nga fëmijëria e tyre?

Cfarë i bën shqiptarët të ndjehen e të sillen ende si fëmijë mes 100 halleve dhe problemeve? Me këtë pyetje i jemi drejtuar qytetarëve të kryeqytetit dhe përgjigjet e tyre janë plot humor. Shumë prej të intervistuarve kujtojnë lojrat e fëmijërisë me litar apo topa djegsi, lojra me të cilat, mbajnë gjallë fëmjën brenda vetes.

Të Fundit