Ka shlyer kredine prej 11 vjetesh, punonjesja e bankes: Analizo e bind veten tende!

Mirela Huti, një qytetare nga Lezha, është drejtuar në “Stop” për problematikën e saj. Mirela tregon, se ka marrë një kredi në Procredit Bank, të cilën e ka shlyer në vitin 2010. Në vitin 2021 i bllokohen pagat dhe në bankën, ku i kalon rroga, i thuhet se është bllokuar nga Microcredit, pasi ka një kredi të pashlyer. Zonja thotë, se ka marrë vërtetim nga banka Procredit, se nuk ka asnjë detyrim ndaj saj. Bllokimi i pagës e ka lënë pa mundësi për të ushqyer veten e familjen e saj.

Të Fundit