Ka djalin e sëmurë,vëllezërit i fusin thikën mbas shpine,ja çfarë i bëjnë vëllait për ti marrë lekët

Nikos Medolli denoncon në “Stop”, se për 2 milionë lekë të vjetra, ai është ndarë nga familja e tij, 2 vëllezërit,motra dhe nëna.Në vitin 2005, kur Nikos ishte në Greqi, vëllezërit i falsifikojnë firmën dhe përvetsojnë pronën, e cila ka sjellë të ardhura nga projekti TAP. Si provë Nikos tregon dokumentin e sistemit Tims, që tregon, se ai ka dalë nga Shqipëria në vitin 2005 dhe është kthyer në 2010-ën.Në 2018-ën, Nikos Medolli, mësoi, se toka e trashëguar nga babai i tij, ishte marrë nga vëllezërit.Kontrata e kësaj prone u bë në 2005-ën në zyrën e noteres Alketa Mulla, e cila e kaloi pjesën e Nikos, pa firmosur ai. Në vitin 2018 Nikos bëri denoncim dhe cështja shkoi Prokurorinë e Korcës. Prokurori Genti Stoja konstatoi falsifikimin e firmës, por meqë kishin kaluar shumë vite, ai nuk e procedoi noteren. Prokurori Stoja duke e favorizuar këtë të fundit, nuk urdhëroi asgjësimin e kontratës, por e la cështjen të pazgjidhur.Në këtë pikë Nikos Medolli, u detyrua të hapë proces civil, duke kërkuar nga Gjykata e Korcës, pavlershmëri të kontratës së vitit 2005 . Gjyqtarja Eglantina Mikani po e zvarrit këtë cështje që nag viti 2019, duke mos dalë me vendim për pavlefshmërinë e kontratës.Noterja Alketa Mulla në një regjistrim, pranon faktin, se kjo kontratë është e pasaktë.Nikos thotë, se djali i tij 20 vjecar vuan nga prapambetja mendore dhe në emër të kurimit të djalit, i ka hyrë kësaj lufte për të drejtën e tij.

Të Fundit