Jeton në Itali por se lenë hallet rehat, ja çfarë i ndodh shtëpisë që ka në Tirane!

Jemi në zonën e Porcelanit për problemin e qytetarit Arjan Laçi. Ai tregon, se i është prodhuar një leje legalizimi, që nuk ka lidhje me pronën e tij në planimetri në raportet truall-ndërtesë si edhe në zhdukjen e bodrumit të objektit. Arjani tregon, se pasi bëri konstatimin, legalizimin e dorëzoi prapë në Kadastër, duke kërkuar rimatje dhe pa u pajtuar me këtë legalizim të zyrës së Kadastrës.Ne vihemi në kontakt me Agjensinë Shtetërore të Kadastrës, ku stafi u vu në lëvizje për zgjidhjen e ketij rasti dhe prodhimin e lejes së legalizimit për pronën, sic është në terren.

Të Fundit