Jeton e vetme me vajzën invalide, Stop e Fundjavë Ndryshe ndihmojnë nënën

Një tjetër rast na con në Shkozë.Zade Dedaj jeton e vetme me vajzën e saj, e cila është invalide, që kur ka qenë e vogël. Ajo shprehet, se kempi nuk i del për ilace. Emisioni Stop dhe Fundjavë ndryshe e kanë ndihmuar atë me pako ushqimore.

Të Fundit