Jeton duke mbledhur kanaçe, qytetarja ndihmon familjen e varfër

Në 23 mars 2022, emisioni “Stop” trajtoi rastin e familjes Balia në Elbasan, kryefamiljari i të cilës, Neritan Balia, mblidhte kanace dhe pajisje plastike, për të mbajtur 3 fëmijët e tij, me ushqim dhe veshmbathje. Vec ndihmave, që “stop” e “Fundjavë ndryshe” cuan për këtë familje, Matilda Kokoli, e cila jeton në Greqi, premton ta ndihmojë këtë familje me 50 euro në muaj për një vit rresht.

Të Fundit