Jetojne 13 persona ne nje shtepi, nuk i japin ndihmen ekonomike: Boll jane 150 mije leke!

Jemi në lagjen 5 në Korcë në realitetin e hidhur të familjes së Erion Beqiraj. Ajo përbëhet nga 6 anëtarë, 3 fëmijë në arsimin bazë, të cilët një vit më parë janë trajtuar me 60 mijë lekë të vjetra në muaj dhe 150 mijë lekë të vjetra ndihmë ekonomike. Këtë vit, për shkak të ndihmës ekonomike, nuk kanë përfituar bursën për fëmijët si nxënës. Edhe një tjetër prind, Urim Kokojka, tregon, se gjendet në këtë situatë, pasi trajtohet me ndihmë ekonomike 40 mijë lekë të vjetra e për pasojë i është skualifikuar fëmija nga përfitimi i bursës

Të Fundit