Jete e re per familjen Murataj, Stop e Fundjava e bejne me shtepi! 12 tetor 2018

Mëse një vit më parë, në shtator 2017, “Stop” transmetoi rastin e mjerimit dhe fatkeqësisë në familjen Murataj në Bruzmali në Krujës. “Stop”, “Fundjava ndryshe” dhe Emina Cunmulaj rikthehen në këtë familje me një shtëpi të re.Flutura me 5 fëmijët e saj dhe vjehrrin e verbër, janë vendosur tashmë në Valias të vjetër të Tiranës, duke u shpërngulur nga fshati i Krujës, ku jetonin.

Të Fundit