“Je bere si burre” nga cfare heqin dore bodybuilderat shqiptare!

Në Tiranë u mbajt një aktivitet për bodybillding. Ne ishim aty dhe i pyetëm sportistët, sesa e vështirë është të ndërtosh trupin në këtë mënyrë, duke iu nënshtruar dietave dhe regjimit rigoroz.Mes tyre ishin dhe bodybillder të gjinisë femërore, të cilat u shprehën, se kanë ndjerë edhe paragjykime, për shkak të muskujve, që për disa njerëz, i bëjnë të duken si burra.

Të Fundit