“Jane njerezit me te zgjuar” ja si reagojne qytetaret kur flasin me vete!

A flasim me vete dhe pse e bëjmë këtë? Me këtë pyetje u jemi drejtuar qytetarëve dhe përgjigjet e tyre kanë qenë nga më të ndryshmet. Disa thonë, se problemet ekonomike i kanë bërë me fol me vete. Të tjerë janë të mendimit, se gjyqtarët e kanë bërë këtë vend të flasë me vete.Disa mendojnë, se të flasësh me vete, tregon se nuk je në rregull nga trutë. Për të tjerë, kjo është shenjë zgjuarsie.

Të Fundit