“Jam ndjerë i paragjykuar që i vogël” historia e trishtë e djalit me paterica!

Jemi në Cërrik, pas letrës, dërguar në redaksi nga nxënësit e klasës së 9-të të shkollës “Aleks Buda”. Ata kërkojnë ndihmë për shokun e klasës, i cili ka një problem në këmbën e majtë. Elti Kute tashmë nuk bën asnjë lëvizje pa paterica.Pas një konsulte me një pediatër turk, i kanë thënë, se ka nevojë për një ndërhyrje urgjente, ndoshta dhe dy ndërhyrje, në varësi të situatës. Kostoja shkon në 30 mijë euro. Për Eltin është hapur edhe një llogari në https://gofund.me/c94c7d87

Të Fundit