“Jam bërë seksi sot prandaj nuk jam maskuar….”

Mbrëmë u festua dita e Hallowinit dhe të rinj e të reja, veshur me kostume të personazheve të ndryshme dolën nëpër rrugët dhe baret e Tiranës. Edhe emisioni “Stop” ishte në ambientet e kësaj feste dhe intervistoi qytetarë, të cilët kishin zgjedhur për të festuar kostume të personazheve të ndryshëm.

Të Fundit