“Ja u rraste te terve”, qytetaret per pseudonimin e Enver Hoxhes!

Të dielën, para dy ditësh ishte 79 vjetori i krijimit të PKSH-së. Klintoni doli nëpër rrugë për të pyetur qytetarët për këtë ngjarje dhe për faktin, se pse Enver Hoxha e kishte pseudonimin Tarasi.Përgjigjet e banorëve të kryeqytetit janë nga më spektakolaret, po nuk mungojnë edhe nostalgjikët e mërzitur me kohët, që jetojmë.

Të Fundit