Ishëm, humanizëm e solidaritet për familjen Likmeta. 27 prill 2018

“Stop” në misionin e vet humanitar është ndalur në fshatin Ishëm, aty ku jeton familja Likmeta, e cila përbëhet nga 6 anëtarë.Fatmir Likmeta tregon, se familja mbahet me 100 mijë lekë të vjetra, që përfiton gruaja nga kempi.Shtëpia i është djegur dhe nuk kanë të ardhura, për ta rregulluar atë.Stop, Fundjava Ndryshe dhe disa qytetarë i kanë siguruar familjes Likmeta ushqimet për 3 muaj dhe disa të ardhura shtesë.

Të Fundit