Irma Libohova tregon per karantinen!

Klintoni ka realizuar intervista me personazhe VIP nga ditët e tyre të karantinës. E para është Irma Libohova, që tregon përvojën e saj të izolimit dhe projektin e këngës Bella Ciao, ku mori pjesë mes artistëve të tjerë ndërkombëtarë.

Të Fundit