Intervistat/ Rruga e Durrësit me një kalim!

Prej javësh Rruga e Durrësit nuk të con më në Durrës. Ajo është bërë me një kalim dhe të drejton vetëm në qendër të Tiranës. Klintoni ka pyetur qytetarët për këtë dhe nuk mungojnë humori e batutat.

Të Fundit