Institucionet lene studentet pa matrikulim, Stop zgjidh problemin

Armela Huqi ka përfunduar studimet bachelor për gjuhë-letërsi-anglisht në Fakultetin e Edukimit në Universitetin “Aleksandër Moisiu” në Durrës dhe nuk është pajisur me numër matrikulimi. Armela ka fituar edhe të drejtën për master profesional dhe është regjistruar, sërish pa numër matrikulimi. Qendra e Shërbimeve Arsimore nuk e matrikulon, pasi me të njejtin emër është matrikuluar një studente tjetër në Universitetin e Mjeksisë. I drejtohemi universitetit “Aleksandër Moisiu” dhe flasim me kryesekretaren, e cila i ka komunikuar Armelës kërkesën e QSHA. Ajo e heq përgjegjësinë nga vetja dhe thotë, se kjo gjë varet nga QSHA.Gazetarja e “Stop” koordinon të dy institucionet dhe zgjidh problemin e matrikulimit të studentes Armela Huqi.

Të Fundit