“Infeksioni i ka prekur çdo organ”, apeli për ndihmë i babait të vogëlushit

Jeta e Trojanit 9 vjeç nga Gjakova është në rrezik. Babai i tij tregon, se është në luftë me kohën, për ta mbajtur të birin në jetë.Infeksioni sepsta i ka prekur çdo organ të brendshëm. Çdo moment, që kalon është shumë shumë i cmuar për jetën e vogëlushit.Për t’ia dalë Trojani ka nevojë për ndihmën e të gjithëve, pasi për ndërhyrjen e tij nevojitet një shumë prej 20.000 eurosh. “Stop” dhe “Fundjavë ndryshe” përmes gofoundme kanë nisur mbledhjen e ndihmave për jetën e Trojanit.

Të Fundit