I zhduket burri, nëna mbledh kanoçe për të jetuar: Fëmijët lypin për të shkuar në shkollë!

Më pas jemi ndalur në Koplik pranë shtëpisë së familjes Aruni, që jeton në kushte shumë të vështira. Kryefamiljari prej 5 muajsh është larguar nga shtëpia. File Aruni tregon, se jeton bashkë me fëmijët në një dhomë gjithë lagështirë, ku tavani është gati në të rënë. Zonja shprehet, se nuk mundet të jetojë në atë gjendje, pasi nuk ka para as për qira e jeteën minimale. Ajo bën apel për ndihmë për një banesë. Vetë është e sëmurë dhe nuk mundet të punojë edhe pse kushtet e vështira, e detyrojnë, që të mbledhë kanace.

Të Fundit