I riu martohet me tenxheren e orizit: eshte e dashur e gatuan mire…-Stop-5 Tetor 2021

Një i ri në Indonezi ka shpallur në facebookun e tij, se është martuar me tenxheren e orizit. Ai e ka zbukuruar me vello tenxheren e ka shkruar, se ajo është e drejtë, e dashur dhe e mirë në gatim. Por martesës i ka ardhur fundi 4 ditë më pas, dhe i riu shkroi me keqardhje, se nuk ka asnjë partner perfekt.

Të Fundit