I nevojiten 60 mijë euro për trajtime në Ankara, Stop bën apel për 14 vjeçarin e aksidentuar!

Remzi Muca dhe Bukuroshe Xhediku janë prindër të Renis Mucës 14 vjec, i aksidentuar në 17 korrik 2019. Që nga ajo ditë, dajli ndodhet në Spitalin e Traumës.Por shumë trajtime ky spital nuk ia ofron dot, ndaj Stop bën apel për të mbledhur 60 mijë euro për 4 muaj trajtim në një spital privat në Ankara dhe shumën për avioni, që të bëhet transporti.

Të Fundit