I merr para borxh per dasmen, nuk i kthen borxhin ppr e rreh.

Qibrije Rustemi tregon, se ka ka një problem me qytetaren Brisilda Kurti, të cilën e ka njohur në marrëdhënie pune.Brisilda i kërkoi 6 milionë lekë të vjetra për të bërë dasmën dhe kjo marrëdhënie u legalizua me deklaratë noteriale.Paratë duhet të ktheheshin brenda vitit, por kjo nuk ndodhi, ndaj Rustemi bëri padi në gjykatë.Vec moskthimit të borxhit, Qibrije Rustemi tregon edhe, se është dhunuar fizikisht nga Brisilda Kurti.Pasi fitoi të drejtën e kthimit të parave, zonja Rustemi iu drejtua përmbaruesit Lefter Canaj. Ky i fundit tha, se në llogarinë e Brisildës nuk kishtë para e në emër të saj nuk kishte prona. Madje ajo nuk kishte bërë celebrim as me të shoqin Arjan Doci. “Stop” mësoi, se Brisilda Kurti banon në një ndërtesë 3 katëshe e prindërve të saj, së bashku me partnerin.Kërkesës së gazetares i ati i Brisildës i përgjigjet me arrogancë dhe kërcënime. Nga ana tjetër përmbaruesi këshillon, që Rustemi të marrë një avokat për të zgjidhur këtë cështje.

Të Fundit