I merr lekët e s’i jep dosjen, avokati: S’më bën dot presion me “Stopin”

Jemi në Elbasan, pasi denoncuesi, Ryzhdi Biçaku, ankohet në “Stop” për avokatin Anton Prekaj. Ai u lidh me avokatin para disa viteve, për shkak se i duhej ndihmë ligjore, për të fituar të drejtën mbi një pronë dhe avokati i premtoi, se do ta fitonte atë, kundrejt 5 milionë lekëve. Ryzhdiu pagoi gjithë shumën, pa filluar ende gjyqi.Mes tyre nuk u lidh asnjë marrëveshje me shkrim mbi këtë shërbim dhe mbi tarifat e avokatit.Denoncuesi thotë, se paratë ia futi në sirtar, pas një telefonate, që i bëri vetë avokati.Ndërkohë, gjyqi nuk vendosi në favor të z.Ryzhdi Bicaku. Sipas tij, avokati jo vetëm që nuk e njoftoi mbi procedurat, por i mbajti dosjen dhe nuk i ktheu paratë.

Të Fundit