“I kam sjell nga fshati”- Color Day festival mblodhi të rinjtë në Tiranë

Pak ditë më parë, në 17 maj, u mbajt aktiviteti i quajtur “Color festival”.Por festa u prish disi nga shiu i mbrëmjes. Ne ishim në këtë aktivitet, dhe të rinjtë pjesëmarrës treguan me batuta, sesi u ndjenë në këtë atmosferë.

Të Fundit