I japin antibiotik pasi ka kaluar koronavirusin/Efektet e mjekimit te gabuar

Kozeta Bajrami tregon, se e ka kaluar Covid në shtator 2020 dhe është kuruar me antibiotik azitromicine, pasi e ka kaluar sëmundjen.Më pas transmetojmë situatën e tamponëve në Berat. Testet në këtë qytet janë në nmër shumë të kufizuar dhe personeli i shërbimit të kujdesit shëndetsor thotë, se nuk mund t’ia bëjë tamponin kujtdo, që ka shqetësime, pasi do testohen të parët mësuesit e nxënësit.Sa për të tjerët, ata duhet të rrinë në shtëpi.

Të Fundit