I bie me shkelm policës dhe futet në shatërvan për tu larë

Një e re është futur të bëjë banjo në Fontana di Trevi në Itali. Karabinierët kanë hyrë ta nxjerrin dhe vajza agresive ka goditur me shkelm një police, duke e shtrirë në tokë. Skena është filmuar nga dhjetëra turistë, që ndodheshin aty për ritualin e hedhjes së monedhës.

Të Fundit