Humanizem/ Vullnetarja ndihmon 20 familje në nevojë

Ina Malhani, ambasadore e paqes, e dekoruar nga presidenti si edhe nga vetë Papa ka marrë nismën së bashku me emisionin “Stop” të shpërndajë ndihma në Bashkinë Mirditë. Ina Malhani tregon, se ka ndihmuar shumë familje të varfra dhe këtë e ka bërë sërish me 20 familje në kushte të vështira dhe fëmijë jetimë.

Të Fundit