Humanizëm e solidaritet për të pamundurit në “Stop”. 12 prill 2018

Nisma “the best” është bashkuar me emisionin “Stop”, duke dërguar në pediatri 12-të zarfe me nga 100 euro për fëmijët e pavionit të onkologjisë.Ndërsa në Baldushk “Stop” dhe “Fundjava ndryshe” kanë ndihmuar me ushqime familjen e Hasan Qemallit, një familje e varfër e me probleme shëndetësore.Qytetari Elgert Kasa dhuroi 200 mijë lekë për këtë familje.

Të Fundit