Hitparade i absurdit shqiptar – Stop – 8 Janar 2020

Një video tregon plehrat në lagjen numër 1 në Tiranë. Një tjetër material filmik tregon parkun natyror Korba Koritnik dhe një qytetar thotë, se uji i lumit ka shteruar, pasi është futur në tuba. Në postën e Shkodrës ka rradhë për marrjen e pensionit, pa asnjë distancim social. E njejta situatë edhe me pensionistët në Tiranë. Janë këto disa nga episodet, që shfaqen e komentohen në pjesën e parë të emisionit në rubrikën “Hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit