Hitparade i absurdit shqiptar! – Stop – 23 Tetor 2020

Me fillimin e detyrimit për mbajtjen e maskave në cdo ambient, kanë rishpërthyer edhe memet dhe situatat e humorit. Në një të tillë i kërkohet Lilo Labes, përsonazhit në filmin e realizmit socialist, që të bëjë durim deri në lokal për mbajtjen e maskës. Një qytetar ka gjetur një mënyrë të vecantë për të ngrënë, duke mbajtur dy maska.Një vajzë e re pyetet nga instruktori i makinës, se kë do shtypë,po të ketë përpara një të moshuar dhe një fëmijë dhe ajo në vend të frenave thotë, se do shtypë të moshuarin.Inspektoriati kombëtar i mbrojtjes së territorit në Dibër, nuk duket një institucion serioz, përsa kohë edhe tabela përmban shumë gabime.Banjot e bashkisë së Kukësit janë në pikë të hallit. Firma Salillari po grryen inertet në liqenin e Kukësit. Janë këto disa nga episodet, që shfaqen dhe komentohen në studion e emisionit “Stop”, në rubrikën “Hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit