Hitparade i absurdit shqiptar – Stop – 18 Dhjetor 2020

Një qytetar ka filmuar pamjet e hedhjes së plehrave në pishat e zonës së Gjirit të Lalzit. Një pallat në zonën e Freskut në Tiranë është katandisur në pikën, që betoni është shkëputur dhe tubacionet kanë dalë jashtë. Spitali i Lushnjes duket se nuk qenë pjesë e Rilindjes së Shëndetsisë, pasi kushtet lënë shumë për të dëshëruar. Janë këto disa nga videot, që shfaqen në pjesën e parë të emisionit, në rubrikën “Hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit