Hitparade i absurdit shqiptar-Stop-11 Janar 2021

Në një video që ka ardhur ne redaksinë e emisionit “Stop” shfaqen dy libra të Enver Hoxhës, që dikush I mban ne tualetin e shtëpisë.Një qytetar ka filmuar nje lopë, në pikën kufitare të Muriqanit, e cila I afrohet kamionit brënda në doganë, për të marrë barin që gjendet mbrapa kamionit. Një rrugë në Lushnje është asfaltuar as deri në mes të saj.Macja e shtëpisë hap derën e ballkonit dhe nuk e mbyll. Janë këto disa episode, që shfaqen e komentohen në emisionin “Stop”, në rubrikën “hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit