Hitparade i absurdit shqiptar-Stop-1 Shkurt 2021

Disa qytetarë kanë filmuar përmbytjen e rrugës në zonën e 21 dhjetorit në Tiranë, nga shirat e ditëve të fundit.Në Kukës flamuri varet në gjendje të mjerueshme. Në Papër-Sollak ka vërshime dhe rruga cahet me zetor. Një sorrë ka hyrë në koshin e plehrave dhe nuk gjen paqe, derisa nxjerr të gjitha mbeturinat nga koshi. Janë këto disa nga episodet, që shfaqen e komentohen në emisionin e sotëm “Stop”, në rubrikën “Hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit