Hitparade i absurdit shqiptar. 9 prill 2018

Një djalë i vogël i quajtur David është filmuar nga prindërit e tij duke imituar shprehjen e Saimirit dhe Gentit, “fllonxa”. Ndërsa një tjetër vogëlush, Aron Sela, imiton vajzat e “Stop” me kërcimin e tyre në nisje të emisionit.

Një qen është xhiruar duke lëpirë vozën e verës…

Policia Bashkiake “ka korrur” suksesin e radhës, duke i sekuestruar qeset e plehrave një qytetareje që i ka mbledhur ato në mënyrë “kontrabandë” nga kazanët e mbetjeve.

Këto janë disa nga videot, që u shfaqën dhe u komentuan në emisionin e sotëm “Stop”, në rubrikën e përjavshme “Hitparade i absurdit shqiptar”.

 

Të Fundit