Hitparade i absurdit shqiptar 8 qershor 2018

Një kamion qarkullon me një ngarkesë të madhe, sa duket sikur po transporton pallat. Ambientet e portit të Durrësit janë të ndotura nga mbetjet. Kamionët me dru të prerë qarkullojnë lirisht në urën e Shkodrës. Këto dhe situata të tjera transmetohen dhe komentohen në studion e emisionit “Stop”, në rubrikën “Hitparade i absurdit”.

Të Fundit