Hitparade i absurdit shqiptar…?! 7 maj 2018

Një video, ku duket prerja masive e pishave në Plasë. Një djalë që vjedh në market. Një qytetar ka filmuar disa ditë rresht rrugën Plepa-Rrogozhinë, ku duken dritat e ndezura në mes të ditës. Rruga Skenderbeu Kamëz. Janë këto disa nga situatat, që transmetohen dhe komentohen në emisionin e sotëm, në rubrikën e përjavshme “Hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit