Hitparade i absurdit shqiptar 4 qershor 2018


Në Kombinat rradhët e gjata për të marrë pensionin janë kthyer në makth e një i moshuar rrezikon shëndetin duke dalë nga kaosi.Një qytetar lan dritaren me zorrë uji. Një tjetër, që ecën me bicikletë mban mbi kurriz një karrocë.Garazhi i një pallati është përmbytur, për shkak të punimeve të rrugës.Rezervuari i Semanit shkarkohet me një tub. Këto dhe situata të tjera transmetohen dhe komentohen në emisionin e sotëm “Stop”, në rubrikën “hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit