Hitparade i absurdit shqiptar?! 26 mars 2018

Një gomar ka rrëshqitur në akull edhe për shkak të ngarkesës. Një banor ka tentuar të kalojë lumin me gomar. Një grua përpiqet të hyjë në shtëpi me shkallë, në mes të gërmadhave.Një polic qëllon me shkelm një fëmijë, teksa e shoqëron në rajon.Policia bashkiake ka “vjelë” frutat e stinës, ndërsa po gjobit shitësin ambulant. Janë këto disa nga fotot e videot, që shfaqen dhe komentohen në emisionin e sotëm “Stop” në rubrikën e përjavshme “Hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit