Hitparade i absurdit shqiptar. 16 prill 2018


Policia bashkiake konfrontohet me një shitëse ambulante, të cilës i sekuestron produktet ushqimore dhe i shkul qepët,që ajo tregonte. Disa gra shfaqen duke derdhur plehrat nga ura në Shkopet. Rruga dytësore Tiranë-Durrës, pranë QTU-së është katandisur si mos më keq me gropa gjigande.Një fëmijë pi cigare, që mesa kuptohet në video ia jep daja për humor. Janë këto disa nga materialet, që transmetohen dhe komentohen në emisionin e sotëm “Stop” në rubrikën e përjavshme “hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit