Hitparade i absurdit shqiptar 16 mars 2018

Në Elbasan një kabinë e energjisë elektrike ka zënë troturarin, ku duhet të kalojnë qytetarët.Flamuri i rilindjes i ka hyrë në punë një gruaje si veshje, në vend të fundit.Në fshatin Kalias Kukës disa burra janë duke u përpjekur të mbajnë shtyllën elektrike. Ura në Blush të Ersekës dhe fshatin Dritas është katandisur në rrezik për banorët. Janë këto disa nga videot, që shfaqen dhe komentohen në emisionin e sotëm “Stop”, në rubrikën “Hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit