Hitparade i absurdit shqiptar 14 maj 2018

Shirat e ditëve të fundit e kanë përmbytur qytetin e Beratit dhe hapësirat mes pallateve notojnë nën ujë. Në urgjencën e Tiranës ka rënë një copë suvaje, duke rrezikuar jetën e qytetarëve. Në Peshkopi qentë rehatohen rrugëve e shesheve të qytetit ditën dhe natën.Një kalë është ngarkuar mbi një automjet tip opel, me të cilin po transportohet. Janë këto disa nga videot dhe fotot, që shfaqen dhe komentohen në emisionin e sotëm “Stop” në rubrikën “hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit