Hitparade i absurdit shqiptar 12 korrik 2018

Në pakon e limontozit është fshirë data e skandencës.Në zonën afër drejtorisë së doganave i është vënë zjarri kazanëve të plehrave. Disa fëmijë në Tiranë janë filmuar në tentativë vjedhjeje. Janë këto disa nga videot, që transmetohen dhe komentohen në studion e emisionit “Stop”, në rubrikën “hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit