Hitparade i absurdit dhe dhuna në shkolla 7 shtator 2018

Rikthehet në “Stop” rubrika “hitparade i absurdit” . Një avion në Rinas është gati për fluturim, por i ka rrotat e cara.Një karroatrec ka ngarkuar një furgon, duke u bërë rrezik publik për të gjitha automjetet, që qarkullojnë.Në rrugën “Karl Gega” në Tiranë, punimet e tubacioneve të ujësjellësit kanë lënë rrugën të prishur.Më pas shfaqet një video, ku mësuesja Miranda Bodini godet fizikisht një nxënës të klasës së parë në shkollën “Shën Vasil” në Sarandë.

 

Të Fundit